Galenco baby,
Je bewust milde keuze

Wat is er leuker dan je kleine schattebout te zien kraaien van plezier in bad of tijdens de verzorging? Zeker als je weet dat je tegelijk je baby’s huidje goed beschermt en verzorgt. Daarvoor vertrouw je op de uiterst milde formules van Galenco® baby.

Als mama wil je alleen het beste en met Galenco® baby neem je geen enkel risico. De huid van je baby is immers nog zo zuiver, gaaf en zacht, maar ook nog onvolgroeid, kwetsbaar en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wees gerust: Galenco® baby biedt je zorgzame bescherming en intense knuffelmomenten in één!

De producten van Galenco® baby werden ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama’s om de huid van de baby te beschermen en te verzorgen. Alle formules worden in de strengst mogelijke omgeving getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Met Galenco® baby kies je voor uiterst milde ingrediënten, waarvan er gemiddeld 80 % van natuurlijke oorsprong zijn. Alle formules zijn pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Vandaar de voorkeur van materniteiten.*

* 2019: ca 30 000 babysets in materniteiten